Od večeras javna rasveta na putu Dojeviće – Šavce

Direkcija za igradnju grada Novog Pazara postavila je javnu rasvetu na delu putnog pravca Dojeviće – Šavce, u dužini od 300 metara. Meštani Šavaca i okolnih sela će od večeras, prvi put na toj deonici, imati osvetljenje. Završne radove na postavljanju rasvete obišli su danas i predstavnici Gradske uprave.

Meštani Šavaca i okolnih sela, prvi put večeras mogu poršetati osvetljenom deonicom ovog dela puta. Javna rasveta za njih je, kažu, od velikog značaja, posebno kad se ima u vidu činjenica da tuda svakodnevno prolazi i mnogo đaka pešaka.

Odbornik u Skupštini grada i meštanin Šavaca, Ferid Ćatović posebno ističe značaj rasvete za đake koji svakodnevno odlaze i vraćaju se iz škole na Dojeviću, naročito kojima je nastava u drugoj smeni. On zahvaljuje Gradskoj upravi, koja je, kako kaže prepoznala potrebe meštana iz više sela i izražava nadu da će se u tom delu ubuduće realizovati i drugi važni projekti.

Projekat osvetljavanja dela puta u dužini od 300 metara bio je danas u završnoj fazi. Da finalni radovi teku po planu uverili su se predstavnici Gradske uprave i nadležnih službi prilikom obilaska radova.

Zamenik direktora Direkcije za izgradnju grada Igor Novović ističe da je i ovaj projekat dokaz da se Gradska uprava trudi da udovolji potrebama svih građana i obezbedi im, u skladu sa mogućnostima, što bolje i normalnije uslove za život. Mreža javne rasvete na teritoriji Novog Pazara nastaviće da se širi – obećavaju nadležni iz Uprave grada.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO