Od „GlOBOS OSIGURANJA“ 200.000 dinara za pomoć u borbi protiv korona virusa

Povodom otvaranja regionalnog centra GLOBOS OSIGURANJA Gradskoj upravi donirano je 200 hiljada dinara. Sredstva će biti uplaćena na namenski žiro račun za borbu protiv korona virusa.

U Novom Pazaru danas je otvorena filijala akcionarskog društva za osiguranje GLOBOS OSIGURANJE. Ovo će ujedno biti i regionalni centar, kazao je predsednik izvršnog odbora Siniša Pratljačić.

„Izuzetno smo ponosni što danas otvaramo filijalu odnosno regionalni centar u Novom Pazaru, koji će da pokriva kompletno Novi Pazar, Tutin, Sjenicu, Priboj, Prijepolje, Novu Varoš i Rašku“, rekao je Pratljačić.

„GLOBOS osiguranje je prvi put u Novom Pazaru i čast nam je što smo ovde. Ovo privatno osiguranje pokriva sva neživotna i ostala osiguranja. Osiguravanje lica, imovine, privrede, transporta, kasko osiguranje motornih vozila kao i osiguranje od autoodgovornosti,“istakao je regionalni direktor filijale GLOBOS osiguranja Damir Biberović.

U borbi protiv korona virusa ovo osiguravajuće društvo uplatiće na namenski raču Gradskoj upravi 200.000 dinara istako je regionalni direktor filijale u Novom Pazaru Damir Biberović koji je zajedno sa uspešni atletičarem Asmirom Kolašincem predao vaučer gradonačelniku Nihatu Biševcu.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim GLOBOS osiguranju na donaciji koju je dalo gradu Novom Pazaru koji će biti uplaćena na COVID račun, kako bi pomogli bolnici i pacijentima obolelih od korona virusa. Ovo je znak jedne društveno odgovorne firme, pored naše dijaspore i svih humanih pojedinaca i privrednika kao i države. Ovom prilikom se svima zahvaljujem bilo da su donirali neki aparat, ili novac na namenski račun ili bolnici direktno,“ kazao je Biševac.

Akcionarsko društvo za osiguranje GLOBOS osiguranje osnovano je 6. januara 1994. godine. Registrovano je za poslove svih vrsta osiguranja. Ceo sistem poslovanja zasniva se na dobroj finansijskoj stabilnosti, brzini i fleksibilnosti rada obučenih i iskusnih kadrova, savremenom informacionom sistemu, transparentnosti, odgovornosti i pouzdanosti.

Naš tim se brine o brzoj i kvalitetnoj isplati naknade po obračunatim štetama, sigurnosti, solventnosti i stabilnosti samog poslovanja, modernoj tehničkoj opremljenosti, konkurentnim cenama osiguranja, plaćanju premija na rate, pomoći i podršci osiguranicima, primeni ekonomskih načela pravila struke i praćenju savremenih trendova poslovanja, kazao je Biberović.

A. Ademović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO