Gradska uprava za izvorne i poverene poslove grada Novog Pazara, (Odeljenje za komunalne, stambene i poslove saobraćaja), donela je rešenje o izmenama režima saobraćaja. Naime, zbog izvođenja radova na izgradnji gradske saobraćajnice- kružna raskrsnica ulica Višegradska, Kraljevića Marka, Hadžet, Generala Živkovića i Veljka Vlahovića, od danas pa u narednih 30 dana, ta zona biće zatvorena za sva motorna vozila.

Novi režim saobraćaja, odnosno zabrana za za motorna vozila u zoni kružne raskrsnice biće na snazi u narednih mesec dana. Do tada, alternativni saobraćaj iz Ulice Višegradske odvijaće se levo skretanje u ulice Oslobođenja, Kosančićevu, Srđana Stojovića i Dalmatinsku, i desno skretanje u Ulicu Hercegovačku. Alternativni saobraćaj iz Ulice Kragujevačke odvijaće se skretanje desno i levo u Ulicu Hercegovačku. Alternativni saobraćaj iz Ulice Hadžet odvijaće se desno skretanje u ulicu Emina Redžepagića i Partizansku, i levo skretanje prema Ulici Hercegovačkoj. Alternativni saobraćaj iz Ulice Generala Živkovića iz pravca OŠ „ Vuk Karadžić “ prema bolnici, odvijaće se desno skretanje u Ulicu Radničku, a levo skretanje u Radničku i Partizansku ulicu. Alternativni saobraćaj iz Ulice Veljka Vlahovića odvijaće se poprečnim ulicama.

Podsećamo, odobrenje se daje, radi izvođenja radova na izgradnji gradskesaobraćajnice – kružna raskrsnica, ulice: Višegradska, Kraljevića Marka, Hadžet, Generala Živkovića i Veljka Vlahovića.

S.Lj.