Naslovna Sport Numanović: Dunav se bori za opstanak, ali to nas ne interesuje

Numanović: Dunav se bori za opstanak, ali to nas ne interesuje

numanovic:-dunav-se-bori-za-opstanak,-ali-to-nas-ne-interesuje

NOVI PAZAR – Kapiten košarkaša Novog Pazara Asmir Numanović rekao je danas da njegova ekipa želi da prekine niz od tri poraza u prvenstvu i da u poslednjoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu dobije ekipu Dunava.

“Kao i prošle sezone, Dunav nam stiže u finišu šampionata i bori se za opstanak. Imaju možda i najbolju centarsku liniju u ligi, dobar šut spolja i iskusnog plejmejkera Vuka Malidžana. Kao i protiv svakog rivala, idemo na pobedu, iako meč za nas nema rezultatsku draž”, rekao je Numanović.

Dva kola pre kraja, Pazar je četvrti na tabeli sa odnosom pobeda i poraza 16/12, a Dunav sa 9/19 ima najslabiji skor u Košarkaškoj ligi Srbije.

“Iskreno, na početku sezone samo smo želeli da izborimo opstanak, a sada žalimo za Superligom. Mogli smo da upišemo još neku pobedu, pre svega na našem parketu. Relano, ostvarili smo mnogo i svi u klubu zaslužuju čestitke”, ocenio je Numanović.

Novi Pazar i Dunav igraju u nedelju od 16 časova u dvorani Pendik, a tu utakmicu direktno će prenositi Radio-televizija Novi Pazar.

M. Minić

Exit mobile version