Naslovna Featured Istaknuto Novopazarski Sportski savez bira najbolje u 2020. godini

Novopazarski Sportski savez bira najbolje u 2020. godini

novopazarski-sportski-savez-bira-najbolje-u-2020.-godini

Novopazarski Sportski savez proglasiće najbolje u 2020. godini na svečanosti koja će se zbog trenutne epidemiološke situacije razlikovati od prethodnih, a koja je zakazana za 28. decembar od 13 časova u foajeu Kulturnog centra.

“Znam šta sportistima predstavlja ovakva nagrada. U situaciji specifičnoj zbog koronavirusa, skratićemo protkol, ali nikoga od laureate ne želimo da izostavimo jer su oni ta priznanja zaslužili”, rekla je predsednica gradskog Sportskog saveza Amela Terzić, koja je sedam puta bila je birana za sportistkinju godine u Novom Pazaru.

Gradski Sportski savez i Savez za školski sport danas su nagradili mlade sportiste Belkisu Redžović i Darima Šutkovića, koji su se posebno istakli na školskim takmičenjima u školskoj 2019/2020, kao i njihove osnovne škole “Desanku Maksimović” i “Bratstvo”.

Osim toga, Savezu sa školski sport, koji postoji od 2016. godine, agencije “Kompani vol” (Company Wall) sa sedištem u Londonu uručila je plaketu kao pouzdanoj organizaciji u 2020. godini.

“Vredno priznanje za nas i najviše će nam značiti prilikom konkurisanja za sredstva neophodna za razvoj naše ustanove i sporta u Novom Pazaru, a koja će se deliti preko određenih projekata”, navela je Emka Bugarić iz novopazarskog Saveza za školski sport.

M. Minić

Exit mobile version