NOVOPAZARSKI SKADAR NA BOJANI! Most u novopazarskoj banji nema pristupni put! Investicija 200.000 evra! VIDEO

Novi Pazar – Veliki infrastrukturni projekat koji je finansirao Turski narod a preko agencije za razvoj TIKA u Novom Pazaru bio je most koji spaja naselje novopazarska banja sa školom koja je izgrađena kod Petrove Crkve očigledno je propao jer, most je izgrađen a pristupni put nije, pa više liči na ostatke komunističke vladavine nego na savremenu evropsku investiciju.

Izgradnja ovog mosta počela je pre tri godine, dakle, 2014. a nakon što je izgrađen ostavljen je da propada i njime skoro niko ne prolazi jer nisu urađeni adekvatni pristupni putevi ka mostu.

Vrednost ove investicije iznosi 200.000 evra a ona bukvalno ne služi ničemu, jer, pristupni putevi nisu urađeni a sa druge strane mosta koji vodi u šiblje i blato nije urađen pristupni put.

Asfalt i priključak za most takođe je ostao na nivou imaginarnog. Gradske vlasti ili investitor nisu uradile ni pristupni put sa strane ka novopazarskoj banji pa je tu ostao šut i porasla je trava te ga nije moguće koristiti automobiom osim ako ne vozite džip.

Pogledajte opširnije u video prilogu GRAĐEVINSKI PROJEKAT SKADAR NA BOJANI SA ULICE PRAVO U LICE:

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO