Naslovna Featured Istaknuto Novopazarci se večeras vratili svojim kućama

Novopazarci se večeras vratili svojim kućama

novopazarci-se-veceras-vratili-svojim-kucama

Nakon što su juče po nalogu Višeg tužilaštva u Kraljevu privedeni večeras su se, nakon višečasovnih davanja izjava, vratili svojim kućama direktor SDP- a Muzafer Dragolovčanin, glavni gradski arhitekta Suat Ljajić, uposlenik Kulturnog centra Aladin Imamović, te pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj.

Nakon njihovog jučerašnjeg privođenja iz Sandžačke demokratkse partije oštro su reagovali ističući u saopštenju za javnost da je ta stranka na vlasti više od jedne decenije i da iza nje ne stoji niti jedna afera ili zloupotreba.

“Radi se o časnim i poštenim ljudima koji u svojoj karijeri nisu imali ni najmanju aferu. Potpuno smo uvereni da niti jedan jedini dinar nisu proneverili ili stavili u svoj džep, što će, ne sumnjamo, svaki sud i da potvrdi” saopšteno je, između ostalog iz SDP-a.

Osnivač te stranke Rasim Ljajić juče je u izjavi za beogradske medije kazao je da je siguran da će istraga pokazati njihovu nevinost i da je siguran u njih kao u sebe.

Zbog jučerašnjeg događaja reagovale su brojne političke organizacije, sandžački intelektualci i pojedinci.

U Novom Pazaru vest o privođenju građani su dočekali sa nevericom i negodovanjem.

Na društvenim mrežama brojni su im iskazali podršku ističući da je reč o poštenim i časnim ljudima, dokazanim borcima za Novi Pazar i njegove građane.

Senada Kalić

Exit mobile version