Naslovna Featured Istaknuto Novopazarci pred finale Futsal kupa Srbije: Treća sreća!

Novopazarci pred finale Futsal kupa Srbije: Treća sreća!

novopazarci-pred-finale-futsal-kupa-srbije:-treca-sreca!

Posle poraza u finalima Futsal kupa Srbije 2017. i 2018. godine od Ekonomca iz Kragujevca, u ekipi Novog Pazara veruju da će sutrašnji meč za trofej u najmasovnijem takmičenju protiv beogradskog FON-a u Vršcu imati drugačiji ishod.

“Mislim da su šanse podjednake. Oni su u boljoj formi, a mi imalo kadrovskih problema zbog povreda Denisa Ramića i već duže Veroljuba Vukadinovića. Očekujem veliku borbu, ali se iskreno nadam da ćemo osvojiti trofej. Imamo to neophodno iskustvo iz ranijih finala”, rekao je kapiten Novopazaraca Eldin Redžović.

Pazar je prethodno u osmini finala eliminisao drugoligaša Ivanjicu (3:1), a potom je od nastupa u četvrtfinalu odustao tim iz trećeg ranga Aleksinac 2015, da bi u polufinalu usledila ubeljiva pobeda (8:0) nad još jednim trećeligašem – Studentom iz Beograda.

“Ako odigramo kako umemo, možemo da dobijemo svaku ekipu iz ovog dela Evrope. Nažalost, u dosadašnjem delu sezone nismo bili na tom nivou. Ipak, kada se to dogodi, onda nijedan rival, pa ni FON, nema šta da traži protiv nas”, naveo je trener Pazara Marko Gavrilović.

I u rukovodstvu futsal kolektiva iz Novog Pazara očekuju da će treći pokušaj da se osvoji nacionalni kup biti uspešniji od prethodna dva.

“Mislim da je konačno došlo vreme da podignemo pobednički pehar i da smo spremni da obradujemo naše navijače i ceo grad. Neka bude treća sreća”, kazao je predsednik Novog Pazara Fikret Međedović.

Finale Futsal kupa Srbije za sezonu 2020/21 između FON-a i Novog Pazara na programu je u sredu od 19 časova u vršačkom Centru Milenijum.

M. Minić

Exit mobile version