Naslovna Featured Istaknuto Novopazarci očekuju prolaz u Nikoziji

Novopazarci očekuju prolaz u Nikoziji

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović smatra da će u revanšu sa Omonijom u Nikoziji, u okviru prvog kola Kupa CEV, sve zavisiti od njegove ekipe.

“Sledi još jedan izazov u decembru, verovatno i najsladji. Otišli smo na Kipar raspoloženi zbog šest pobeda u poslednje tri sedmice i sa maksimalnim trijumfom iz prve utakmice. Omonija je dobra ekipa, ali ako odigramo kako znamo neće biti problema”, rekao je Stefanović.

“Spremni smo i motivisani da Pazarcima podarimo spektakl protiv PAOK-a u drugom kolu. Malo se plašim umora i nekih prehlada, ali nadam se da ćemo stisnuti zube i svi zajedno proslaviti plasman među 32 najbolja tima u Kupu CEV”, dodao je Stefanović.

Novi Pazar je u prvoj utakmici na domaćem terenu savladao Omoniju sa 3:0, pa će predstavniku Srbije za prolaz u šesnaestinu finala biti dovoljno da u sutrašnjem revanšu osvoji dva seta.

“U formi smo, nemamo problema sa povredama i nadam se povoljnom rezultatu. Prednost iz prvog susreta garantuje nam mir, iako je potrebno da osvojimo još dva seta. Imamo pozitivnu atmosferu, pobednički ritam i veliki motiv. Znamo da naša dobra igra znači i prolaz dalje”, ocenio je kapiten Novopazaraca Hamza Zatrić.

Utakmica između Omonije i Novog Pazara igraće se u utorak od 18 časova po srednjeevropskom u dvorani “Tasos Papadopulos Elefterija” u Nikoziji.

“Dodatno nas je oraspoložila superligaška pobeda nad Ribnicom u Kraljevu (3:2). Prvi meč protiv šampiona Kipra bio je prilično lak, ali znamo da u revanšu sladi mnogo teži posao. Očekujemo pobedu ili barem prolaz, iako znamo da Omonija ima veliku podršku navijača. Želimo da Novom Pazaru poklonimo još jednu evropsku utakmicu, protiv prvaka Grčke (PAOK-a)”, naveo je sportski direktor kluba Radoslav Milić.

izvor: B92

Exit mobile version