Novopazarci Anastasiji za rođendan doneli sudžuk, pršutu, mantije i pitu

NOVI PAZAR – Pevačica Elma Sinanović sinoć je bila specijalna gošća na proslavi 23 rođendana Anastasije Ražnatović. Po želji ćerke Svetlane Cece Ražnatović, kojoj je Elma omiljena pevačica, ona je u dogovoru sa Cecom i zajedničkim prijateljima, došla da je iznenadi i otpeva nekoliko pesama sa svog repertoara.

Kako Nova.rs saznaje, Elma je iz Novog Pazara donela brojne tradicionalne specijalitete koje su konobari postavili za služenje. Na švedskom stolu su se, između ostalog našle domaće baklave, tulumbe, razne vrste pita, urmašice, pršut, sudžuk i druga jela, kojim su se rođendanski gosti služili.

Elma je oko pomoći zapeva svoje stare hitove „Ah tugo, tugo“, „Čarobno, čarobno“, „Volim te“, „Gradske priče“, uz koje je napravila dar-mar u restoranu na Topčideru. Brojni gosti, među kojima su bile i Elmine kolege, snimali su je telefonom i objavljivali na Instagramu, a neki su čak aludirali na to da Elma mora uskoro da organizuje koncert.

Elma Sinanović je lično potvrdila navode za portal nova.rs

„Tačno je. Pazarska tradicionalna jela i poslastice bila su od mene. Znam da Anastasija obožava mantije, pa sam želela da ih donesem. Slavljenica se oduševila kada je videla specijalitete, a rekla bih da su i gosti (smeh). Zaista je bilo lepo i veselo, svi smo se družili i bila mi je čast što sam bila gošća na tako divnoj zabavi“, rekla je pevačica za Nova.rs.

Podsetimo, Anastasija je juče, na svoj rođendan, objavila dve nove pesme „Izvini“ i „Gotovo“, te je za nepunih 12 sati ušla u trending listu na Jutjubu.

indeksonline.rs/nova.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO