Novopazarac Hamza Muratović osvojio kadetsko zlato u K1

NOVI PAZAR – Član Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Hamza Muratović osvojio je zlatnu medalju u uzrastu kadeta na dvodnevnom K1 Prvenstvu Srbije u Obrenovcu.

On se voljom žreba plasirao u današnje finale, u kojem je odlukom sudija 3:0 pobedio predstavnika Kik-boks kluba Kule iz Trnova Viktora Milića.

Kadetkinja Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Emra Lukač u kategoriji do 50 kilograma u polufinalu je dobila Andrijanu Branković iz Kosovske Mitrovice sa 3:0, a u finalu je izgubila od Nade Krivčević iz Niša.

Još jedna kadetkinja Kluba borilačkih sportova Novi Pazar, Mirela Kašović direktno se plasirala u finale kategorije do 46 kilograma, gde je poražena od Natalije Milutinović iz Kosovske Mitrovice sa 0:3

U juniorskoj konkurenciji, Hajro Kačapor iz Kluba borilačkih sportova Novi Pazar je kod boraca težih od 91 kilograma poražen u polufinalu od Slavena Stojanovića iz kluba Gvardija odlukom sudija 0:3.

Od članova Bukvić tima u Obrenovcu se u kadetskoj konkurenciji takmičio Daris Ejupović u kategoriji do 54 kilograma, ali je u polufinalu sa 0:3 izgubio od Daniela Maglovskog iz kluba Vatreni udarac.

Emina Alibašić iz Bukvić tima nije nastupila u polufinalu juniorki u kategoriji do 60 kilograma zbog nedostatka specijalne zaštitne gume.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO