Naslovna Featured Istaknuto Novopazarac Edin Ujkanović osvojio drugo mesto na Trofeju Sopota

Novopazarac Edin Ujkanović osvojio drugo mesto na Trofeju Sopota

novopazarac-edin-ujkanovic-osvojio-drugo-mesto-na-trofeju-sopota

Član Auto-moto kluba Novi Pazar Edin Ujkanović osvojio je drugo mesto u Klasi 11 na Trofeju Sopota, u trci bodovanoj za Brdski šampionat Srbije na Kosmaju, čime je ponovio rezultat ostvaren sredinom avgusta na Divčibarama.

“Prezadovoljan sam sistemom takmičenja i organizacijom. To drugo mesto nekako je postalo standardno. Idem ka cilju i makar jednoj pobedi. Još nisam zadovoljan sobom, a ni automobilom. Dosta je rađeno na njemu, pa nije bilo vremena da se sve to ispita”, rekao je Ujkanović.

Na Kosmaju, kao i pre toga na Kopaoniku i Divčibarama, bez premca u Klasi 11 bio je Momir Subotić iz čačanskog Herca za volanom Pežoa 206, ispred Ujkanovića sa Opel korsom i člana Vojinović rejsing tima iz Beograda Milana Kostadinovića, koji vozi Zastavu 1.000.

“Nadam se da ću na Avali makar da priđem Mišku Subotiću na nekoliko sekundi. Tu trku, poslednju u ovogodišnjem brdskom kalendaru, potrebno je samo da završim i biću drugi u generalnom plasmanu”, naveo je Ujkanović.

“Osim toga, dobio sam poziv od Čedomira Brkića da vozim krug u Beogradu. Biće to možda i poslednja trka na Ušću, gde očekujem dobar rezultat”, dodao je on.

Trka za Brdski šampionat Srbije na Avali na programu je sredinom oktobra, dok bi krug na Ušću trebalo da bude vožen u prvoj nedelji novembra.

M. Minić

Exit mobile version