Utorak, 27 Septembra, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarNovogodišnji vašar od 26-29 decembra

Novogodišnji vašar od 26-29 decembra

Novi Pazar – Do prvog Novogodišnjeg vašara u Novom Pazaruostalo je još dvadesetak dana. Pripreme su uveliko u toku, a namera Gradske uprave je da ta manifestacija, preraste u tradicionalnu.

Prvi Novogodišnji vašar, koji organizuje grad Novi Pazar, održaće se od 26.do 29. Decembra u sportsko – sajamskoj dvorani Pendik. Za građane Novog Pazara to će biti izvanredna prilika da kupe kvalitetnu robu po povoljnim cenama, ali i dobra šansa za prodavce iz ovog grada, da lakše dođu do kupaca. Tako će, prvi veliki Novogodišnji vašar u gradu koji slovi za regionalni trgovinski centar, biti od velikog značaja, kako za one koji izlažu tako i za one koji kupuju.

Sve do početka Vašara, najavljuju organizatori, biće pokrenuta ozbiljna medijska kampanja u cilju informisanja što većeg broja građana, kako iz Novog Pazara, tako i iz drugih gradova, a očekuje se priustvo i proizvođača poznatih svetskih brendova.

Ideja je da ovaj Novogodišnji vašar preraste u tradicionalni, kako bi se na taj način pomoglo, kako našim preduzetnicima tako i građanima koji će moći tih dana da kupe kvalitetnu robu po povoljnim cenama – kažu organizatori prvog Novogodišnjeg vašara. Oni pozivaju sve koji se bave prodajom široke potrošnje, da se jave u sportsko sajamsku ustanovu Pendik, gde mogu dobiti sve potrebne informacije.

Sportsko sajamska ustanova „Pendik“ ima iskustva kada su ovakve stvari u pitanju – kažu nadležni u ovoj instituciji, pozivajući se na uspešno organizovane brojne sajmove, konvencije i mnoge sporske manifestacije. Oni smatraju da je Novogodišnji vašar odlična ideja koja će omogućiti dobru priliku privrednicima Novog Pazara, a kada je dvorana „Pendik“ u pitanju – kažu – zaposleni će se potruditi da sve prođe u najboljem mogućem redu.

Do prvog Novogodišnjeg vašara u Novom Pazaru, koji bi trebalo da preraste u tradicionalnu i prepoznatljivu manifestaciju ovog grada ostalo je još nešto više od dvadesetak dana. Svi zainteresovani koji žele da zakupe štand kao i da saznaju detaljne informacije mogu se javiti u Sportsko sajamskoj ustanovi „Pendik“. Prvi veliki Novogodišnji vašar u Novom Pazaru održaće se od 26.do 29.decembra.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

POPULARNO