Naslovna Vijesti Novogodišnji koncert u Muzičkoj školi

Novogodišnji koncert u Muzičkoj školi

U sali Muzičke škole ”Stevan Mokranjac” održan je sinoć novogodišnji koncert nastavnika. Ova već tradicionalna manifestacija, kao retko gde u zemlji, održava se već petu godinu zaredom.

Za ovu novogodišnju atmosferu u Sali Muzičke škole, uz zvuke poznatih svetskih klasika, ali i narodne muzike, kao i prepoznatljivih filmskih numera, najzaslužniji su mlađi nastavnici, nekadašnji učenici ove škole.

”S obzirom da su praznici potrudili smo se da priredimo za naše učenike, roditelje i sve prijatelje Muzičke škole jedan novogodišnji koncert. Moram da napomenem da su se ove godine najviše potrudili novi, mladi nastavnici, koji su bili naši đaci. Imali smo dosta dueta. U prvom delu je bila zastupljena klasična muzika, u drugom i ostali žanrovi. Drago mi je što je bilo puno dece, naših đaka, pre svega”, izjavila je direktorka Muzičke škole ”Stevan Mokranjac”, Slavica Mojsilović.

Ona ističe da koncert nastavnika nije baš česta pojava u muzičkim školama u našoj zemlji, i naglašava da je zbog toga posebno ponosna na nastavnike koji, na oduševljenje publike različitih uzrasta, neguju ovakvu tradiciju.

Exit mobile version