Novinarka Biljana Lukić samo je jedna od velikog broja novinara koji su osudili bahate stavove Muamera Zukorlića nakon danšnjeg gostovanja na televiziji N1

Ona je na svom tweeter nalogu napisala:

“Obuci huligana u bilo koje odelo, posadi ga na bilo kakav položaj, i dalje je samo huligan.”

https://twitter.com/biljanaluki/status/1055028676318953472?s=21

7 KOMENTARA

  1. Izvučeno iz konteksta.
    Šta je prije toga voditeljka govorila??
    Pustite cijelu emisiju pa će vam sve bit jasno.. 😉😉

  2. Srbija zaista ne zasluzuje boljeg hostaplera od Zukolica.Ali njegov problem nije Srbija on je Srbiju kupio za arapske petro dolare koje je svojevremneno u vrecama donosio iz Kuvajta, iz Katara i Dzede , vec su njemu glavni problem Bosnjaci koji se u cudu pitaju; ko dozvoljava Zukolicu da krsti i bosnjaci USTAV Srbije i da mijenja zakone onako kako njemu odgovara. Zamislite samo jedno, kako bi to bilo, da se ja kao muslimanka u Kosovu deklarisem kao Srpkinja i upisem se u listu nekog od Srba koji predstavlja nacionalno pitanje Srba , pa da eventualnom pobjedom na tim izborima,imam pravo da odlucujem o nacionalnom pitanju Srba na Kosovu. Samo dajem primjer Srbima. A sto je najgore Zukolic i ne krije to manupilisanje Bosnjacima, sto je potvrdio jutros u emisiji koju je priredio Forum10 Plus ili kak li se zove, a s druge strane, hoce da odlucuje o sudbini Bosnjaka u Sandzaku, Cnoj Gori i drugdje. Milim sandzacke medije da se raspitaju ko je 2006 kupio firmu “AD Putevi Novi Pazar” , a koja je 18.12 2006 pregistrovana kao “Akcionersko Drustvo” sa pocetnim kapitalom od 643.795.08 Eura?
    Takodje u toku svih rasprava niko nije upitao Zukolica zasto je zamak u Svedskoj placen doniranim sredstvima bosnjacke Dijaspore a to nije mala suma 850.000 Eura nakon kupovine ne registruje kao Nacionalni Vakuf Bosnjaka vec se prevodi na privatno lice koji fakticki jedini vlasnik zamka.

Comments are closed.