Novi sportski sadržaji za fudbalere Novog Pazara

U sklopu trenažnog centra fubalskog kluba Novi Pazar, koji se nalazi u prostorijama ispod tribina Atletskog stadiona, završeni su radovi na restauriranju i uredjenju svlačionica, teretane, kancelarija, ekonomata, kao i ambulantne sobe.

Fudblaerima Novog Pazara koji svakodnevno koriste ovaj stadion za svoje trenažne procese na raspolaganju će biti opremljena teretana za sportiste profesionalce i ujedno sala za fitnes, nove moderne svlačionice, kancelarije za trenere, kao i ambulantna soba za lekarsku službu i fiziotarapeuta.

U toku su i završni radovi na izgradnji devet novih apartmana u sklopu hotela, prostor za oporavak sportista sa najsavremenijom opremom, kao i još jedna kompletno opremljena teretana.

Završetak radova hotelskog kompleksa se očekuje za nekoliko meseci. Sa 9 novih apartmana i 14 soba, uz ugostiteljski deo i nove pomenute sadržaje, imaćemo jedan savremeni sportski hotel u budućnosti koji će, pre svega, koristiti sportisti koji nastupaju za sportske klubove iz Novog Pazara, u najboljim uslovima zajedno sa nizom sportskih sadržaja koji im je na raspolganju u ovom sportskom centru.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO