NOVI SKANDAL POTRESA MUP! Uhapšen policijac kao organizator kriminalne grupe

BEOGRAD – Policajac iz Kragujevca S B, za koga se sumnja da je organizator kriminalne grupe, uhapšen je noćas sa još dve osobe, nakon izvršene primopredaje droge, oko 100.000 tableta ksalola.

Pored njega, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su i S. Z. i N. Z, dok se jedan osumnjičeni nalazi u bekstvu, precizira se u saopštenju tog tužilaštva.

Pomenute tablete nalazile su se u 10 kartonskih kutija.

Primopredaja se odvijala tako što je iz jednog putničkog vozila deset kartonskih kutija prebačeno u drugo putničko vozilo u kojem se nalazio S. B. kao organizator i N. Z. kao pripadnik grupe.

Oni su uhapšeni nakon višemesečnog predistražnog postupka u akciji koju su sproveli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kao i Sektora unutrašnje kontrole.

Na teret im se stavlja udruživanje radi vršenja krvičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO