Novi sadržaji na Atletskom stadionu

Direktor Ustanove za sport Novi Pazar Emir Mehmedović rekao je da novi sadržaji na Atletskom stadionu olakšavaju rad ovdašnjim klubovima.

“Odlučili smo da prostorije ispod tribine restauriramo i obnovimo, a da neke neophodne stvari kupimo. Na Atletskom stadionu i unutar njega svakodnevno treniraju članovi dva naša najprestižnija kluba – atletskog i fudbalskog. Oni sada koriste sve što je neophodno za vrhunski sport”, rekao je Mehmedović.

Novo ruho dobili su kancelarija, svlačionice za igrače i trenere, ekonomat, ambulantna soba, sala za fitnes i teretana opremljena spravama po meri profesionalnih sportista.

Mehmedović je naveo da je u toku i proširenje kapaciteta hotela na Atletskom stadionu, kao poslednja faza dogradnje tog objekta.

“Pored 14 soba, imaćemo još devet apartmana. Naši sportisti koristiće ih potpuno besplatno. Tu je još jedna značajna akvizicija. Radi se o sali za oporavak, koja će biti najsavremenija u regionu. Za par meseci imaćemo sportski kompleks za primer i van granica Srbije”, dodao je on.

Prema Mehmedovićevim rečima, sve to je još jedan pokazatelj da Novi Pazar postaje ozbiljan sportski centar na mapi Srbije.

“To potvrđuju brojne sportske manifestacije, kongresi i seminari, koje smo organizovali i organizujemo. Krajem februara ili početkom marta, prvi put ćemo biti domaćini fudbalskog seminara za delegate i fudbalere iz Zapadne Srbije. Organizator je Fudbalski savez Srbije”, najavio je Mehmedović.

M. Minić

The post Novi sadržaji na Atletskom stadionu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO