NOVI PAZAR: Zaseda Skupština lokalnog parlamenta

Odbornici lokalnog parlamenta danas će razmatrati završni račun budžeta grada za 2021., te izmenu budžeta za tekuću godinu.

Na dnevnom redu, između ostalog, naći će se odluke koje se odnose na izradu Strategije grada Novog Pazara, Strategije razvoja urbanog područja grada, te odluka o komunalnoj miliciji i komunalnom uređenju grada.

Biće razmatrano pitanje radnog vremena ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata, te snabdevanja vodom za piće, pročišćavanju i odvođenju atmosferskih otpadnih voda.

Kako je ranije najavljeno na dnevnom redu će biti i imenovanje novog direktora Muzeja ”Ras” u Novom Pazaru a za ovu poziciju predložen je Elmir Habibović.

Na početku skupštinskog zasedanja obratio se Admir Muratović koji od danas nastupa kao samostalni odbornik. Bez obrazlaganja razloga, najavio da će u narednom periodu biti društveno politički aktivan, nakon pauze od godinu dana.

Skupština je u dnevni red uvrstila predlog o instalaciji stomatološke stolica za lica ometena u razvoju. Odluka je jednoglasno usvojena.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO