NOVI PAZAR-“Za uređenje 18 gradskih ulica 54 miliona RSD”

Gradska uprava Novog Pazara raspisala je tender vrijedan 54 miliona dinara za izvođača radova na uređenju 18 ulica u tom gradu.
Kriterijum za dodijelu ugovora je najniža ponuđena cena, objavio je danas novopazarski radio Sto plus.
Prema tenderskoj dokumentaciji, grad će tokom oktobra i novembra urediti krakove ulica Kej skopskih žrtava, Dubrovačke, Alekse Šantića, Donji Aleksinac, Generala Živkovića, Marka Kraljevića, Rajka Ackovića, Save Kovačevića, Vehba Kolašinca, Pante Gajića- Alekse Šantića-Aleksandra đukića, kao i dva kraka Vojkovačke ulice.
Planirano je i uređenje Trnavske ulice, pored Stambol džamije, lokalnih puteva u selima Miščiće i Prćenova, puta u Paralovu, nastavka pristupne saobraćajnice fudbalskom stadionu u Deževi i pristupne saobraćajnice novoj džamiji u Muru.
Ponuđač u postupku javne nabavke, između ostalog, mora da dokaže da poseduje asfaltnu i betonsku bazu ili baze pod zakup, najmanje 10 motornih vozila nosivosti preko 10 tona i najmanje dva finišera sa garniturom valjaka, kao i da ima najmanje 50 zaposlenih radnika u stalnom radnom odnosu, među kojima i jednog diplomiranog građevinskog inženjera.
Rok za podnošenje ponuda je 27. septembar do 12 časova.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO