Novi Pazar veliko gradilište

Radovi na asfaltiranju ulica i uređenju površina izvode se na više lokacija u Novom Pazaru. Zahvaljujući dobroj saradnji Gradske uprave i Vlade Republike Srbije obezbjeđena su sredstva kojim su na tim poslovima angažovana mnoga preduzeća, ljudstvo i mehanizacija koji rade na više desetina lokacija u gradu.

 

U naselju Svojbor trenutno se radi na uizgradnji platoa čije uređenje će doprinjeti ispunjenju plana o jednom od uređenijih gradova, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu. Radovi u Svojboru podrazumjevaju uređenje zelenih površina, postavljanje dječijeg igrališta i javne rasvete, ali i dislociranje divlje pijace. Mještani ovog dijela Novog Pazara zadovoljni su kako se radovi privode kraju.

Nedaleko od Svojbora, u Ulici Jošanički kej počeli su radovi na izgradnji trotoara koji će pomoći olakšanom i bezbjednom kretanju pješaka na ovom magistralnom putu.

Pripremni radovi za asfaltiranje u toku su i u kraku Ulice Meše Selimović u naselju Postenje. Asfaltiranje ove ulice za mještanje znači bolje uslove za život u ovom dijelu Novog Pazara.novi_pazar_veliko_gradiliste1

U Ulici Hadžet danas je počelo asfaltiranje. Radost mještana je velika što su nakon više decenija dočekali asfalt ispred svojih kuća. Blato i prašina su prošlost za ove mještane, a djeca kažu da će sada čiste obuće ići do svojih škola.  Svi radovi koji su u toku ili koji se privode kraju rade se zahvaljujući dobroj saradnji grada Novog Pazara i Vlade Republike Srbije. Za radove su iz budžeta izdvojena velika sredstva. Kako ističu nadlježni angažovana su sva preduzeća, ljudstvo i mehanizacija kako bi radovi bili završeni u predviđenom roku.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO