Novi Pazar : Učeniku spašen život

Novi Pazar : U tuči učenika koja se dogodila ispred Tehničke škole u Novom Pazaru izboden je Hamza A. (16) koji je zadobio teške telesne povrede.

Njega je nožem u predelu stomaka i grudi izbo Bekir K. (16) koji je uhapšen u svojoj kući.

Načelnik Hirurškog odeljenja u Novom Pazaru doktor Izet Tutić kazao je da je maloletnik primljen u teškom zdravstvenom stanju i da je tokom operacije primio deset boca krvi.

“Zadobio je teške povrede stomaka i grudi zbog čega je bio u teškom stanju. Operacija je bila veoma teška, a pacijent je dosta iskrvario. Sada se nalazi na intezivnoj nezi”, rekao je Tutić.

Tuča dogodila na kapiji Tehničke škole, nakon čega je osumnjičeni pobegao. Odmah je identifikovan i pronađen. Kako nezvanično saznajemo osumnjičeni je rekao da su se posvađali zbog devojke, rekao nam je izvor.

Direktor Tehničke škole u Novom Pazaru Nusret Murtezić izjavio je da je svađa između učenika te škole počela u petak te da ja iznenađen današnjim epilogom. Kako je istako Murtezić njegovo iznenađenje je veće , jer se ne radi o problematičnoj deci. Škola će , kako ističe direktor preduzeti potrebne mere.

“Iznenađen sam, jer ništa nije ukazivalo da su problematični. Život učenika je spašen, zahvaljajući naporima lekara Opšte bolnice. Ovo je prvi slučaj da se desi ovako drastična povreda, bilo je svađa, ali mi to sprečavamo time što intervenišemo na vreme. U školi postoji tim za zaštitu od vršnjačkog nasilja. Učenik koji je povredio druga, mora biti sankcionisan”, rekao je Murtezić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO