Novi Pazar: Sve mesne zajednice obuhvaćene infrastrukturnim radovima!

Novi Pazar – Uz podršku Vlade Srbije i resornih ministarstava, a u koordinaciji sa lokalnim vlastima u Novom Pazaru, grad je pretvoren u veliko gradilište. Delegacija je obišla nekoliko lokacija. U Gerontološki centar je uloženo preko dva miliona eura, a onda je napravljen dogovor da se delom iz sopstvenih, a delom iz sredstava Vlade i međunarodne zajednice asfaltira prilaz objektu. Prema rečima gradonačelnika dr Meha Mahmutovića, radovi se određuju prema zatečenom stanju, a postoje problemi koji su višedecenijski.

asfaltiranje_10.11.2014_08

„Sastanak sa premijerom Vučićem iznedrio je konkretan dogovor. Sve su infrastrukturni projekti neophodni za bolji život građana . Radi se još na dvadeset sedam lokacija, što je za naše, lokalne uslove ali i šire nezamisliv tempo. Rezultati su vidljivi, počev od problema vodosnabdevanja , kvalitetne infrastrukture i tako dalje“, rekao je Mahmutović predstavnicima medija.

Plan rada i rekonstrukcije, kako je pojasnio pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović , obuhvata sve mesne zajednice na području Novog Pazara.

asfaltiranje_10.11.2014_14

„Sve ovo je plod sjajne saradnje sa Republikom, ali i savetima mesnih zajednica. Nećemo stati na asfaltiranju, jer nam je želja da javne površine sredimo u potpunosti i prilagodimo potrebama meštana. Stvaramo urbana naselja sa igralištima za decu i svime ostalim što je građanima potrebno, zaključio je Hasanović.

Delegacija je obišla Erozija i ulicu Save Kovačevića a tokom obilaska radova, meštani su imali prilike da razgovaraju sa članovima gradskog rukovodstva.

Sandzakhaber / izvor: novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO