NOVI PAZAR: Skupštinsko zasedanje ulazi u dvadeset deveti sat

NOVI PAZAR – Odbornici lokalnog parlamenta imenovali su Muja Šaćirovića za direktora Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta, a po sprovedenom konkursu.

Šaćirović je od 2015. godine rukovodio jednim od najvažnijih javnih preduzeća u Novom Pazaru kao vršilac dužnosti direktora uz nekoliko prekida.

Za vršioca dužnosti direktora Zavoda za urbanizam na sednici Skupštine izabran je inženjer građevine Enes Škrijelj, koji je šest godina bio projektant u tom preduzeću, a od 2012. godine je zamenik direktora i šef odseka za projektovanje.

Za novog vršioca dužnosti direktora “Parking servisa” imenovan je ekonomista Emir Spica,a dosadašnji vršilac dužnosti direktora tog preduzeća Armin Mehović imenovan je za vršioca dužnosti direktota JKP “Gradska čistoća”.

Mehović je inženjer građevine, a na čelu “Parking servisa” bio je od 2015. godine.

Odlukom odbornika Skupštine, posao glavnog urbaniste obavljaće inženjer arhitekture Suat Ljajić, koji je Zavodom za urbanizam rukovodio od 2013.godine.
Za direktora Ustanove za sport imenovan je Emir Mehmedović.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije biće master ekonomije Dejan Belojica.

Skupština je počela juče u 10 sati, prekinuta oko tri sata posle ponoći I nastavljena danas od 13 sati i ovo skupštinsko zasedanje ušlo je u već dvadeset deveti sat rada ove Skupštine.

Direktori javnih preduzeća podneli su izveštaje o radu u prošloj godini.

Još nekoliko tačaka ostalo je do kraja sednice Skupštine, a pred odbornicima je i tačka, kojom će biti razmotreno stanje nastalog nakon izbijanja epidemije COVID-19 na nivou grada Novog Pazara i informacija o preduzetim aktivnostima u periodu mart-oktobar 2020. Godine, a I predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim i zanatskim objektima na teritoriji grada Novog Pazara.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO