Novi Pazar : Šahte ugrožavaju bezbednost saobraćaja

Veliki problem u gradu predstavljaju nenivelisane šahte, koje u vidu ispupčenja ili udubljenja na asfaltu ugrožavaju bezbedno odvijanje saobraćaja. Vozači strpljivo čekaju da se pronađe rešenje.

 Pravi primer je udarna rupa koja je godinama ugrožavala saobraćaj  kod autobuske stanice i koja je uspešno sanirana. Pomenuta legendarna udarna rupa nalazila se na skretanju iz ulice „12. srpske brigade“ u „Omladinsku“. Vozači koji tu nisu skoro prolazili prosto se iznenade kada vide da je više nema. Ali i obraduju jer nešto se u gradu, kada su ovakvi problemi u pitanju, pomera na bolje. Kada su u pitanju šahte trenutno najveći problem u centru grada je u ulici „Kej 37. sandžačke divizije“, pored PU Novi Pazar. Ili se tu najviše primećuju zbog frekvencije saobraćaja. Nivelacija šahti učinila bi da ova ulica izgleda onako kako zaslužuje centar grada.

Rešavanje nivelacije šahti od Direkcije za izgradnju grada preuzelo je JKP „Vodovod i kanalizacija“. Već postoje planovi i volja da se ovaj problem postepeno rešava.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO