Novi Pazar sa Rembertom protiv Mladosti u Zemunu

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči gostovanja zemunskoj Mladosti u zaostalom meču osmog kola Košarkaške lige Srbije (KLS), da će od svojih igrača tražiti da uživaju na terenu.

“Pokušaćemo da iskorostimo neki njihov zamor, ako uopšte postoji. Selektirani su da igraju utakmice na svaka tri dana u visokom ritmu, a mi ćemo probati da se rastrčimo i nadigravamo jer nemamo šta da izgubimo”, rekao je Kostić.

Mladost ima devet pobeda i poraz, što je drugi učinak u KLS, dok je Pazar na skoru 7/5 i u grupi je timova plasiranih izemeđu četvrtog i sedmog mesta na tabeli.

“Naš prethodna pobeda nad Metalcem imala je snažan psihološki efekat, a za ekipu je bitno da je Kajran Meklur opet u dobrom ritmu. Ono što nam ne ide na ruku su povrede Bogdana Mikavice i Stefana Adžića”, naveo je Kostić.

Za ekipu Novog Pazara u Zemunu bi trebalo da debituje poslednje pojačanje Patrik Rembert, 30-godišnji bek iz SAD visok 185 centimetara.

On je prošle sezone u turskom Petkimu za oko 34 minuta na terenu prosečno beležio 18 poena, pet asistencija, tri skoka i ukradenu loptu.

Rembert je ranije igrao za Levski iz Sofije, kao i za klubove iz Španije, Libana, Dominikanske Republike, Saudijske Arabije, Katara, Egipta, Libije, Mađarske, Hrvatske i Slovenije.

Košarkaša utakmica Mladost – Novi Pazar na programu je u sredu od 16 časova u Sportskom centru Master.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO