NOVI PAZAR: Ponovo aktivan Operativni tim i Call centar

NOVI PAZAR – Operativni tim Grada Novog Pazara ponovo je aktivan i pružaće svu neophodnu pomoć građanima kojima je ona u ovoj situaciji neophodna. U okviru operatvnog tima aktiviran je i call centar koji će primati pozive građana.

”Operativni tim je formiran nakon što se ponovo ukazala potreba za pružanje pomoći građana”, kazao je njegov koordinator Albin Škrijelj.

On je podsetio da su opredeljena sredstva u iznosnosu od po 10.000 dinara za pomoć socijalno ugroženima i onima koji su preležali korona virus ili su COVID pozitivni.

Call centar će u saradnji sa svim organizacijama, kako je to bio slučaj u toku marta i aprila ove godine, uspostaviti saradnju ali i sa građanima, donatorima i pojedincima koji su već pružali pomoć.

Iz Operativnog tima kontaktirali su i sve organizacije i udruženja na teritoriji grada koje se bave osobama sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju i stavili svoje kapacitete i njima na raspolaganje.

Cilj je objašnjava Škrijelj da se olakša građanima u nastaloj situaciji i kako bi je što lakše prebrodili.


On je zahvalio svim građanima, pojedincima, udruženjima i organizacijama, a posebno sandžačkoj dijaspori koja je pokazala visok stepen humanosti.

Brojevi u Call centru na koje se građani mogu javiti su: 020 311 902, 063 178 33 17, 065 564 06 36 i 061 165 35 14

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO