Naslovna Featured Istaknuto NOVI PAZAR: Policija kod osumnjičenog pronašla 2,7 grama marihuane

NOVI PAZAR: Policija kod osumnjičenog pronašla 2,7 grama marihuane

novi-pazar:-policija-kod-osumnjicenog-pronasla-2,7-grama-marihuane

NOVI PAZAR – Ubrzo nakon što se u javnosti pojavio snimak kako policijski službenik kolenom pritiska osumnjičenog u predelu glave i vrata, u javnost je procurela informacija da je uhapšeni E.P. (27) iz Novog Pazara kod sebe imao manju količinu marihuane.

Kako prenosi lokalni Radio Sto plus, osumnjičeni E.P. je uhapšen u ulici Generala Živkovića, a pretesom njegovog automobila pronađeno je 2,7 grama marihuane.

“Osumnjičeni se oglušio o komande policijskih službenika i krenuo u bekstvo prilikom rutinske kontrole. Policajci su ga savladali primenom adekvatne fizičke sile, u skladu sa ovlašćenjima”, rekli su za “Sto plus” iz Policijske uprave Novog Pazara.

Kako se navodi, osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Podsećamo, ranije danas u Novom Pazaru javnost je burno reagovala na društvenim mrežama zbog načina hapšenja osumnjičenog, tražeći da se utvrdi odgovornost ili eventualna prekomerna upotreba sile od strane policijskog službenika.

indeksonline.rs

Exit mobile version