Novi Pazar od 21. do 23 maja domaćin Prvenstva Srbije za juniore u odbojci

Novi Pazar će od 21. do 23. maja biti domaćin završnog turnira Prvenstva Srbije za juniore u odbojci, koje će okupiti osam najboljih ekipa u državi.

“Imamo dobar tim, čiji su nosioci igre mnogo napredovali kroz Superligu. Momci žele trofej i zaslužuju maksimalnu podršku. Zahvalni smo Gradu Novom Pazaru, Sportsko-sajamskoj ustanovi Pendik i ovdašnjem Sportskom savezu, koji su omogućili organizaciju takmičenja”, rekao je generalni sekretar novopazarskog kluba Eldan Novalić.

U okviru B grupe, po jednokružnom sistemu, Novi Pazar će u petak i subotu u dvorani Sportske akademije Douš igrati sa Partizanom, Jedinstvom iz Stare Pazove i ekipom beogradskog Železničara.

Mečevi A grupe na programu su u dvorani Pendik, gde su rivali Niš, Vojvodina, Crvena zvezda i Mladi radnik iz Požarevca.

Za nedelju su predviđena polufinala, kao i mečevi za plasman, a finale u dvorani Pendik zakazano je za 18.30.

“Bilo je nedoumica zbog epidemiološke situacije izazvane koronavirusom, pa nismo imali mnogo vremena za pripremu. Želimo da budemo uspešan domaćin, iako neće biti publike na tribinama. Podržavamo ekipu iz našeg grada i nadam se da će to dodatno motivisati mlade odbojkaše”, rekla je predsednica pazarskog Sportskog saveza Amela Terzić.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO