Novi Pazar: Kolima naleteo na bivšu i njenog brata!

Sumnja se da je M. N. pretio i upućivao psovke bivšoj maloletnoj devojci, da bi nakon toga u Ulici 1. maja, pokušao vozilom da udari nju i njenog brata

 NOVI PAZAR – Novopazarska policija uhapsila je i odredila meru zadržavanja do 48 časova M. N. (1979) iz Novog Pazara, osumnjičenom za nasilje u porodici, a odredila je meru zadržavanja do 48 časova I.I. (1986) iz Novog Pazara, koji je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti.
Kako je saopštila danas Policijska uprava u Novom Pazaru, njeni službenici uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 časova M. N.(1979) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
Sumnja se da je M. N. juče pretio i upućivao psovke bivšoj maloletnoj devojci, da bi nakon toga u Ulici 1. maja, pokušao vozilom da udari nju i njenog brata.
Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru juče su odredili meru zadržavanja do 48 časova I.I.(1986) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
On se tereti da je 24. februara oko 13 časova u prostorijama Prekršajnog suda u Novom Pazaru upućivao pretnje predsednici Prekršajnog suda, zato što je doveden na osnovu više naredbi za koje mora da plati novčane kazne u iznosu od 162.000 dinara za učinjene prekršaje po raznim osnovama.
Sumnja se, takođe, da je upućivao direktne pretnje policijskim službenicima.
O svim preduzetim merama policija je obavestila nadležnog tužioca, navedeno je u saopštenju

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO