Novi Pazar : Još petoro ljudi uhapšeni zbog mita

17
5285
Policija je uhapsila lekara Opšte bolnice u Novom Pazaru i još pet osoba zbog primanja i davanja mita.

17 KOMENTARA

  1. Bolja vijest odavno nije bila, nadam se da vise nikada nece biti mita u nase bolnice tako i oni koji nemaju puno para mogu da se lijece. Svaka cast za one koji su ovo otkrili…

  2. Jos da su uhapsili drzavnog sekretara i njegovog sefa Meha Mahmutovica koji je devedesetih za neodlazak u vojsku uzimao 5000 maraka dok je DR Sulejman Ugljanin zamalo platio glavom sto se javno zalagao za bojkot . Od toga je napravio vile i kuce i dzipove.

  3. SVI DOKTORI KOJI VREDE A NISU NI UJEDNU STRANKU ZAGLAVE U ZATVOR.DZEKICA JE UZIMO CEO GRAD ZNA PA JOS I NAPREDUJE.A DZEKICA IMA JOS PUNO U NASOJ BOLNICI.A JEDAN OD NAJBOLJIH DOKTORA KOD NAS SE LJAGA PO NARUCENOSTI OD NEKIH NASIH LJUBOMORNIKA NA NJEGA.JA ZNAM TOG DOKTORA KOJI JE BIO SPREMAN COVEKA DA OPERISE I BES PREBIJENE BANKE A NE ZA PARE.

  4. A ZBOK CEGA SE ONDA PRAVE HUMANITARNE AKCIJE ZA LECENJE U INOSTRANSTVU.VALJDA STO SE DOKTORI PLACAJU OD NASIH POREZA TO JE ZA VREME TITKA BILO TAKO.A TITKO JE UMRO PODAVNO PAJE UMRLO I TO.OVDE SE RADI O KVALITETNOM HIRURGU.NIJE POSTOJALO NIJEDNA TESKA INTERVENCIJA DA NJEGA NISU ZVALI I KAD NIJE BIO DEZURNI LEKAR ZATO STO NIJEDAN OD DOKTORA NIJE SMEO DA SE UFATI U KOSTAC SA TAKVIM PROBLEMIMA.SVAKO UBISTVO NACPARANJE SAOBRACAJKA ON JE BIO PRVI TU VERUJTE ZNAM DA CE PAZAR MNOGO IZGUBITI SA OVIM ON JE NAJ STRUCNIJI OD SVIH DOKTORA CAK DA JE OTISO U INOSTRANSTVO BI BOLE PROSSAO NEGO OVDE.

  5. Kakav on doktor zna se kako je zaavrsio u beogradu i koji je profesor rekao ovaj moze samo povrsinske rane da previja nista vise

  6. ON VISE IMA DOBRIH DELA I OD NASIH VERSKIH POGLAVARA KOJE CE MU KOD ALAHA BITI NA NJEGOVOM TASU U ODNOSU NA TA LOSA.JER JE COVEK SPASIO NA STOTINE ZIVOTA.JER ZNAM KAD GOD JE NEKA SAOBRACAJKA PUCNJAVA ILI NACPARANJA ON JE BIO TU.JEDINO MI JE ZAO STO ENESA AJDINOVICA NIJE USPEO DA SPASI A NJIH MNOGE JESTE.

  7. POGLEDAJTE BAS NA OVOM SAJTU KOLIKO COVEK IMA DOBRIH DELA.A TO JE AKO SPASIS JEDNOG COVEKA KAO DA SI SPASIO CEO SVET.HALAL TI HADZIJA BILO I ALAH TE SACUVO OD POGANI IZ OVOG USRANOG GRADA.

Comments are closed.