NOVI PAZAR: Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije, prijave građana do 10. novembra

Rok za prijavu na javni poziv za dodelu sredstava građanima za subvencionisanje mera energetske sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova, koji je raspisao grad Novi Pazar, produžen je za još nedelju dana i trajaće do 10. novembra.

Građani koji žele da jave na konkurs u cilju sprovođenja neke od mera energetske sanacije, ponude za radove mogu dobiti od privrednih subjekata za koje je grad ranije već raspisao javni poziv.

Popunjeni prijavni obrazac zajedno sa ponudom od privrednog subjekta, građani predaju Gradskoj upravi gde se proverava da li objekat ima građevinsku dozvolu i da li je legalizovan.

Među merama koje će biti sufinansirane su postavljanje termičke izolacije zidova i krovnog pokrivača, zamena stolarije (spoljnih prozora i vata), ugradnja solarnih kolektora i panela, kao i toplotnih pumpi za porodične kuće.

Kompletan javni poziv moguće je preuzeti na zvaničnoj stranici lokalne samouprave (http://www.novipazar.rs/oglasi-i-konkursi)

Ministarstvo energetike i rudarstva i Grad Novi Pazar su za subvencionisanje mera energetske sanacije opredelili 30 miliona dinara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO