NOVI PAZAR ISTUPA IZ LIGE?

Nakon današnje utakmice u kojoj je Novi Pazar drastično oštećen uprav kluba izdala je saopštenje za javnost u kojem najavljuju istupanje iz daljeg takmičenja.

Već je postalo normalno da svakog vikenda slušamo i gledamo kako sudije, samo iz sebi znanih razloga, donose odluke koje uništavaju fudbal u Srbiji. Prošlog vikenda je to bilo u Subotici, nedavno i kod nas u Novom Pazaru a danas i na utakmica izmedju Budućnosti iz Dobanovaca i našeg tima.

Utakmica je protekla u totalno nesportskom ambijentu. Glavni lik u ovoj komediji bio je glavni sudija iz Indjije, Đorđe Maksimović sa svojim pomoćnicima. On je igračima Novog Pazara podelio 8 žutih kartona i 3 iskljucenja, Pavlović, zatim šefa stručnog štaba Živkovića i fizioterapeuta Dzogovića. No ipak delilac pravde Maksimović oglušio se na skandiranje domaćih navijača osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću i nijednog trenutka nije zaustavio meč, kako pravila nalažu u takvim situacijama.

O perfidnim odlukama i seckanju igre na štetu našeg tima koje su direktno uticale na rezltat današnjeg meča uzalodno je govoriti. I da stvar bude još gora nismo želeli da verujemo u informacije koje smo dobijali pre meča, da je sudija poslan sa “zadatkom”.

Zbog ovakvih dešavanja UO FK Novi Pazar će na sledećoj sednici, koja će se održati tokom nedelje, doneti odluku o istupanju iz lige.

Ovo je poslednji poziv organima FSS-a da reaguje na ovakva dešavanja i proveri ko postavlj pravila i čiji se zadaci izvršavaju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO