Naslovna Featured Istaknuto Novi Pazar : Intezivni radovi u Ulici 8.marta

Novi Pazar : Intezivni radovi u Ulici 8.marta

Sa građevinskom sezonom počeli su i radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“. Ove godine pred njima je veliki broj ulica, koje će raditi pre postavljanja asfalta, a trenutno rade u Ulici 8.marta, gde je u toku potpuna rekonstrukcija vodovodne mreže.

I pre početka zvanične građevinske sezone u Novom Pazaru počeli su infrastrukturni radovi. Nakon prirpeme terena, koju su obavili radnici preduzeća Novi Pazar –put, pre nekoliko dana radnici Vodovda i kanalizacije počeli su rekonstrukciju dotrajale vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici 8.marta, Direktor ovog preduzeća Hanefija Brničanin ističe da nema problema u izvođenju radova, te da se oni za sada odvijaju planiranom dinamikom. Brničanin podseća da je prošle građevinske sezone na prvoj deonici Ulice 8.marta urađena potpuna rekonstrukcija vododvodne mreže, a postavljen je i asfalt. Brničanin očekuje uspešnu građevinsku sezonu. Sredstva za ove radove obezbedilo je Ministarstvo privrede.

Ovo je samo početak intezivne građevinske sezone, jer kako je najavljeno, u Novom Pazaru će se i ove godine realizovati veliki broj kapitalnih projekata, koji će u velikoj meri poboljšati infrastrukturu u ovom gradu.

Exit mobile version