Novi Pazar i Smederevo uspeli su da izmire sva dugovanja

FK-novi-P

 

Rukovodstva dva superligaša uspeli su da skinu blokade poslednjeg dana dodatnog roka koji je postavio IO FSS i na taj način da registruju nove igrače za prolećni deo šampionata

 

U SRBIJI se izgleda sve može u minut do 12. Smederevo i Novi Pazar uspeli su da skinu blokade poslednjeg dana dodatnog roka koji je postavio IO FSS i na taj način da registruju nove igrače za prolećni deo šampionata.

Posle sastanka sa gradonačelnicom Jasnom Avramović, čelni ljudi Smedereva ipak su uspeli da pronađu sredstva i plate dugovanja.

– Sa trenerima smo se lako dogovorili da ih isplatimo u tri rate, ali trojica igrača kojima smo dugovali tražili su sve do poslednjeg dinara. Pronašli smo sredstva, njih smo isplatili, trenerima uplatili prvu ratu i poslali priznanice u FSS koji nam je skinuo blokadu. Krećemo u proleće kompletni i sa nadom da ćemo uspeti da izborimo opstanak – istakao je direktor Smedereva Žarko Pavlović.

Slična situacija bila je i u Novom Pazaru. U FS Srbije u toku dana stigle su priznanice o izmirenju dugovanja Milošu Đalcu, Ivanu Babiću i Draganu Šarcu, dok je do kraja dana rešavan spor sa Edinom Ademovićem. I Novi Pazar je rešavanjem svih sporova dobio dozvolu za registraciju čak 15 novih fudbalera.

RAD BEZ SUSPENZIJE
RAD je bio suspendovan zbog neizmirene obaveze prema bivšem šefu struke Nebojši Vignjeviću. S obzirom na to da je klub bivšeg trenera tužio Arbitražnom sudu u Švajcarskoj, FS Srbije je posle konsultacija ukinuo suspenziju.

– Od momenta kada smo tužili Vignjevića sudu u Švajcarskoj znali smo da je bilo pitanje dana kad će nas u FSS skinuti sa liste dužnika – samo je još jednom potvrdio direktor Rada Nebojša Lukić.

 

Izvor: Vecernje novosti

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO