NOVI PAZAR – Fudbalski klub Novi Pazar danas je sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Kenanom Kolašincem, a da je u međuvremenu dogoverena saradnja sa novim šefom stručnog štaba Draganom Radojčićem kao i novim asistentom u stručnom štabu Semirom Hadzibulićem.

Posle četiri poraza u nizu morali smo da reagujemo. Zahvaljujemo Kolašincu na svemu što je učinio za Novi Pazar, koji je preuzeo u teškom trenutku. On sigurno ostaje u klubu ali u novoj ulozi. Radojičić će debitovati protiv Napretka u Kruševcu.

Kolašinac je preuzeo Pazar pre nešto više od mesec dana, a posle pobede u prvom meču nad Radničkim iz Niša (2:1) usledili su porazi od kragujevačkog Radničkog 1923 (1:2), Crvene zvezde (0:4), Mladosti (0:3) i Spartaka (0:1).

Posle 13 odigranih utakmica, Novi Pazar je na poslednjem, 16. mestu u Super ligi Srbije i ima sedam bodova.

Crnogorski stručnjak Radojičić (51) je posle uspešne igračke karijere između ostalih trenirao i Vojvodinu, Sutjesku, Budućnost, OFK Beograd, novosadski Proleter i Rad.

Osim Radojičića, u trenerskom timu Novog Pazara ostaju Izet Ljajić i Damir Beširović, a osveženje kao jedan od novih asistenata biće legenda Fudbalskog kluba i bivši igrač Semir Hadzibulić (A trenerska licenca).

indeksonline.rs