Novi Pazar dobio pohvale od vrha Balkanske atletske federacije

Prošlog četvrtka u Staroj Zagori održan je Balkan Gala u organizaciji u atletske Balkanske federacije na kojoj su nagradjeni najuspešniji atletici Balkana u ovoj godini.

Na ovoj manifestaciji posebne pohvale od predsednika Karamarinova dobio je grad Novi Pazar i atletski klub za organizaciju Balkanijade na atletskom stadionu u Novom Pazaru.

Svečanosti je prisustvovao predsednik atletskog kluba Novi Pazar Nusret Ćorić.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo na ovako važnom dogadjaju dobili pohvale od najvećih instanci Balkanske federacije što je velika čast i za naš klub i za ceo grad, kazao je predsednik atletskog kluba Novi Pazar Nusret Ćorić.

U toku večeri, posebnu plaketu dobio je i direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković, koji je bio u dvostrukoj ulozi i kao potpredsednik Balkanske atletske federacije. Nagradu je uručio predsednik ABAF-a, Dobromir Karamarinov, za razvoj atletike na Balkanu.

Za najbolju atletičarku Balkana proglašena je Bianka Rozar (ROU), dok je najbolji u muškoj konkurenciji Mesud Pezer (BIH). Zvezde u razvoju (Balkan Rising Stars 2017) su: Liljana Georgieva iz Bugarske i Dorin Andrei Rusu iz Rumunije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO