Novi Pazar deklasirao Jagodinu

Debakl Jagodine na vrućem gostovanju. Prva pobeda Kosanovića na klupi Novog Pazara.

Novi Pazar je večeras prvi put u istoriji kluba igrao pod reflektorima kao domaćin, a Milorad Kosanović je debitovao na klupi Pazaraca i fudbaleri nikako nisu razočarali pošto su ubedljivo dobili Jagodinu sa 3:0, a feštu pred oko 6.000 navijača je obeležio Marko Jevtović makazicama u 82. minutu.

I goste je po prvi put vodio Simo Krunić, ali on neće po dobrom pamtiti debi pošto je njegova ekipa delovalo nervozno na terenu i u 24. minutu to je iskoristio Admir Kecap koji je iskoristio grešku Ćurana na sredini terena, stuštio se ka golu i snažnim udarcem savladao Đurića.

admir kecap

Samo devet minuta kasnije je bilo 2:0 kada je Vladimira Radivojevića proigrao odličniMiloš Mijić, a onda je usledio sjajan šut sa 16 metara koji je završio u samom gornjem desnom uglu Đurićevog gola.

Ćurani su u 44. minutu propustili odličnu priliku kada je Arsenijević loše zahvatio loptu mada je bio sam ispred golmana.

Gosti su pali psihološki, a domaćini su umrtvili igru, ali je publiku na osvetljenom Gradskom stadionu probudio mladi Jevtović u 83. minutu makazicama iz kaznenog posle dobrog centaršuta Mijića.

kosanovic

NOVI PAZAR – JAGODINA 3:0 (2:0)
/Kecap 24, Radivojević 35, Jevtović 83/

Stadion: Gradski;
Gledalaca: Oko 6.000;
Sudija: Robert Kiš Čepegi;

Novi Pazar: Živković – Đorđević, Tintor, Vuković, Udovičić – Jevtović, Rusmir – Mijić(od 88’ Pavlović), De Matos, Radivojević (od 63’ Obrovac) – Kecap (od 76’ Vidaković)

Jagodina: Đuričić – Milinković, Mihajlović, Ilić, Filipović – Mijatović (od 47’ Mitošević), Martinović (od 52’ Šušnjar) – Arsenijević, Savković (od 79’ Ožegović), Lepović – Arsenijević

(FOTO: Starsport)

MozzartSport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO