Naslovna Featured Istaknuto Novi Pazar angažovao 10 fudbalera

Novi Pazar angažovao 10 fudbalera

novi-pazar-angazovao-10-fudbalera

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je danas da su desetorica igrača potpisali ugovore s tim superligašem i da je cilj da tim bude kompletiran do 25. juna, kada će uslediti najvažniji deo priprema na Zlatiboru.

“Imaćemo jednu od najmlađih ekipa u Super ligi. Pravimo stabilan klub, razmišljamo na duže staze i ne želimo više da se borimo za opstanak. Do kraja sedmice uspešno ćemo okončati aktivnosti vezane za Unapred pripremljeni plan reorganizacije i dobijanje licence za takmičenje”, rekao je potpredsednik Pazaraca Uroš Kandić za klupsku internet stranicu.

On je dodao da će “Novi Pazar postati jedan od retkih klubova u državi bez ikakvog duga, a da je činjenica da je prošle sezone obezbeđen opstanak uprkos najmanjem budžetu u elitnom rangu ravan plasmanu u evropska takmičenja”.

Novi Pazar je ugovore na dve i po godine potpisao sa desnim bekom Igorom Parađinom (22) i veznim fudbalerom Lazarom Mihailovićem (19), koji su stigli iz Bačke.

Dve godine u Pazaru bi trebalo da ostanu doskorašnji štoper TSC-a Bojan Balaž (20), donedavno napadač Bačke Luka Ratković (24), te štoper Nemanja Kojčić (23) i golman Nemanja Andrijanić (21), koji su prošle sezone igrali za Kabel i kraljevačku Slogu.

Na jednogodišnju vernost pazarskom superligašu obavezali su se dosadašnji golman Napretka Miloš Ostojić (25), pojačanje na krilu iz Balzana sa Malte Stefan Dimić (28) i štoper sa poslednjim angažmanom u Kabelu Faruk Bihorac (25).

Kako su objavili Novopazarci, narednih 12 meseci u tom klubu provešće i vezni fudbaler Danilo Bacanović (20), koji je pozajmljen od strane novosadskog Proletera.

M. Minić

The post Novi Pazar angažovao 10 fudbalera appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version