Naslovna HRONIKA NOVI NEOBORIVI DOKAZI PRITISKA U SLUČAJU HADŽOVIĆ! Advokat po službenoj dužnosti nije...

NOVI NEOBORIVI DOKAZI PRITISKA U SLUČAJU HADŽOVIĆ! Advokat po službenoj dužnosti nije naveo da je bio krvav i pretučen jer je imao pritisak! OTKRIVAMO SPREGU POLICAJACA I ADVOKATA!

Novi Pazar – Na adresu naše redakcije došli su novi neoborivi dokazi da je policija izvršila pritisak na dežurnog advokata po službenoj dužnosti da u zapisnik ne unese povrede koje je zadobio Edin Hadžović od novopazarskog policajca.


Naime, iako je Hadžović bio pretučen sa vidljivim povredama i krvlju na odeći, advokat po službenoj dužnosti onaj kojeg zove policija u svom izveštaju nije naveo sve detalje u slučaju.

hadžović u majci koju je nosio to veče. Advokat to nije video


Kako saznajemo iz više izvora, advokati na službenoj dužnosti koji su dežurni te večeri pozivaju se iz Policijske stanice i oni za to naplaćuju novac od države i u direktnim su kontaktima sa policajcima koji im “nabacuju” poslove pa su tako policajci “zaštićeni sa pravne strane” jer su advokati u takvim slučajevima većinom na njihovoj strani.


Kobne večeri kada je advokat čije je ime poznato redakciji, došao u policijsku stanicu, službenici Pu Novi Pazar su mu rekli da “pazi šta će da napiše” što je on i poslušao pa nije video da je Hadžović sedeo u krvavoj majci sa podlivima i slomljenim nosem.


To je videla dežurna tužiteljka koja je molila Hadžovića da se presvuče jer nije mogla da gleda užasnu scenu krvavog čoveka pred njom. Ona je takođe kazala da u tom slučaju ima veliki pritisak i zamolila Hadžovića da se presvuče. Hadžović je ranije naveo da su se iz tužilaštva i sudstva ponašali veoma korektno i profesionalno i da su naložili da se sve radi po zakonu.

Exit mobile version