fb

 

Novi Timeline će prema najavama najvećih svetskih IT sajtova danas biti predstavljen svima.

Još uvek čekate “u redu” za Fejsbuk News Feed? Pre nego što se uskoro suočite oči u oči sa novim Fejsbukom, saznajte šta vas sve čeka.

Profil ne samo da će izgledati jednostavnije i pročišćenije, poput Google plusa, već će nam pružiti više opcija za pregledanje sadržaja.

Po hronološkom redu biće poređani “All Friends,” “Following” i “Photos”. Pritom je osmišljen i algoritam koji će vam nuditi sadržaj sa profila prijatelja koje najviše posećujete.

Veći broj kolona

TechCrunch najavljuje veći broj kolona – za prikaz fotografija, za muziku…Moguće je i da će se pojaviti kolone za vesti, video snimke, aplikacije.

Promene u vezi statusa i izgleda fotografija

Svaki post odnosno status će dobiti više prostora. To znači da vam se više neće događati da objavite status u 10 redova, a da vam ga Fejsbuk skrati na pola i prikaže opciju “more”.

Fotografije će biti ogromne. Vrlo je moguće da će u njihovom levom vrhu biti i tekst. Na primer na fotografiji gde ste sa prijateljima moći ćete da napišete –“Dobri prijatelji, odlična zabava”.

Kako da odmah namestite novi Timeline?

Ukoliko želite da namestite izgled novog profila idite facebook.com/about/newsfeed. Kliknite na veliko zeleno dugme “Join Waiting List”. Sledeći korak? Čekajte.