Naslovna Vijesti Hronika Novi detalji ubistva Maje O. iz Kraljeva

Novi detalji ubistva Maje O. iz Kraljeva

novi-detalji-ubistva-maje-o.-iz-kraljeva

TUTIN – Maja O. (35) iz Kraljeva, čije je telo pronađeno juče u reci Ibar, kako se nezvanično saznaje žrtva je osumnjičenog M.P. (55) iz Tutina sa kojim je bila u vezi.

Nesrećna žena poslednji put je viđena prekjuče, na autobuskom stajalištu u selu Vrba, gde je poslednjih 12 godina, živela kao podstanar. Kako navode njene komšije, Maja je bila divna prema njima.

– U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba – kažu komšije. Takođe, navode da je nesrećna Maja bila u vezi sa M.P. iz Tutina, i da ju je on proganjao i bio patološki ljubomoran.

Međutim, kako kažu, iako je u toku potraga za njim, plaše da bilo šta o njemu pričaju, dok ne bude uhvaćen, jer znaju na šta je sve spreman.

Dodaju da je Maja živela u strahu od njega i da se čak plašila da zaspi sama. Poslednji put je, kažu, viđena u utorak oko 18 sati kada joj je javljeno telefonom da joj je gotova registracija vozila i tehnički pregled.

Tada joj je rečeno da siđe do autobuskog stajališta, odakle joj se izgubio svaki trag sve do juče kada je njeno telo pronađeno sa prostrelnom ranom od metka na slepoočnici.

Pretpostavlja se da ju je pomenuti M.P. na prevaru namamio da dođe po auto i odatle je odvezao put Ribarića, upucao je i potom telo bacio u reku.

indeksonline.rs/kurir.rs

Exit mobile version