Ukoliko ste vlasnik malog biznisa ili preduzetnik, onda verovatno najbolje znate koliko biste vreme koje u toku radnog dana utrošite na popunjavanje razne papirologije ili čekanje u redu u banci, mogli da preusmerite na obavljanje drugih važnih poslova. Kao pouzdan partner koji se može pohvaliti dugom tradicijom podrške malim biznisima, Komercijalna banka, članica NLB Grupe je, ulaganjem u inovacije i digitalizaciju, svoje poslovanje u potpunosti prilagodila potrebama svojih korisnika, prvenstveno sa ciljem da im obezbedi još jednostavnije, brže i povoljnije usluge i servise.

Prateći svetske trendove u digitalizaciji, Komercijalna banka je za predstavnike malih biznisa i preduzetnike razvila KOmBANK BIZ – servis za elektronsko bankarstvo i pružanje bankarskih usluga online – bilo kada i bilo gde. Pomoću ovog servisa omogućeno je bezbedno, brzo i jednostavno obavljanje svih dinarskih transakcija, bez odlaska u banku i plaćanja dodatnih taksi.

Prijava na KomBANK BIZ je potpuno besplatna, kao i održavanje za sve korisnike koji su u korisnici set usluga, a jednostavnost prijavljivanja na servis ogleda se u sledećem – dovoljna je kratka poseta najbližoj ekspozituri banke.

Osim što su elektronski, nalozi su i do 40 odsto jeftiniji u odnosu na one koje nosite u ekspozituru, dok se jednostavnost usluge „jednim klikom“ odražava, između ostalog, i kroz mogućnosti autorizacije platnih transakcija, kreiranja naloga sa valutom unapred, , pa čak i isplaćivanje plata zaposlenima koji su klijenti Komercijalne banke, bez provizije.

Ovo su samo neke od pogodnosti koje predstavnici malih biznisa i preduzetnici mogu da očekuju u Komercijalnoj banci, a svim korisnicima koji imaju i devizni promet, Komercijalna banka nudi Hal eBank i Office iBank, s namerom da sve šalterske usluge (osim podizanja i uplate gotovine), učini dostupnim na bilo kojoj lokaciji, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Detaljnije informacije o ovom servisu dostupne su, naravno – jednim klikom na link, a za sve dodatne informacije o uslugama Komercijalne banke posetite veb-sajt.