Nove klupe u Novom Pazaru

Radnici Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta počeli su danas da postavljaju klupe na gradskim trgovima i ostalim uređenim lokacijama. Grad Novi Pazar obezbedio je 220 novih klupa, koje će narednih dana biti postavljene i na mestima gde ih ranije nije bilo.

Postavljanje novih klupa počelo je od centralnog gradskog trga, preko puta opštine, gde mnogi stariji Novopazarci svakodnevno odmaraju provodeći dosta vremena na otvorenom. Nove klupe uočavaju i gosti Novog Pazara.

”U okviru redovnih aktivnosti koje vršimo na ulepšavanju i sređivanju našeg grada danas na gradskom trgu vršimo zamenu starih i dotrajalih klupa lepšim i modernijim, koje će uz prisustvo naših sugrađana, koji ovde svakodnevno sede i borave, učiniti da i naš lepi trg bude još lepši i vredniji. Cilj nam je da naši sugrađani ovde imaju lepo mesto za odmor, posebno sada kada nastupa letnje vreme. Osim ovde na trgu, zamenu klupa vršimo i na Rekreacionom centru, u krugu zdravstvenog centra, ispred zgrada, škola i u parku,” izjavio je pomoćnik gradonačelnika Novog Pazar Ensar Škrijelj.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO