Naslovna Featured Istaknuto Nove autobuske linije od ponedeljka

Nove autobuske linije od ponedeljka

nove-autobuske-linije-od-ponedeljka

Sneg i niske temperature još uvek ne remete red vožnje, i sve autobuske linije za sada saobraćaju redovno, kažu iz Sandžaktransa. Zbog početka drugog polugodišta, od ponedeljka se najavljuje veći broj polazaka u svim pravcima gradsko-prigradskog saobraćaja.

Autobuski saobraćaj odvija se po ustaljenom redu vožnje. Snežne padavine i niske temperature ne utiču na redovnost postojećih autobuskih linija, jer, kako ističe direktor saobraćaja Saladin Karalić, vozila Sandžaktranska imaju kompletnu zimsku optremu.

”Mi se spremimo za zimu još pre zime, u septembru i sad smo potpuno spremni. Spremni smo da vozimo i u visokim planinski predelima. Nemamo problema sa gumama niti sa ostalom opremom”, kaže Karalić.

Intenzivniji gradsko-prigradski saobraćaj najavljuje se od ponedeljka, kada počinje drugo polugodište.

”Od ponedeljka se povećava intenzitet saobraćaja sa 52 na 104 polaska u gradsko-prigradskom saobraćaju. Konsultovali smo se i sa pojedinim direktorima škola tako da smo uskladili prevoz sa potrebama đaka i nastavnika,” rekao je Karalić.

Novo-stare linije tokom školske godine saobraćaće u svim pravcima, u pravcu Belih voda, Šaronja, Vranovine, Trnave, Brđana i slično.

S.Lj.

Exit mobile version