Naslovna Featured Istaknuto Nova vrsta izazova :Deca u bolnici sa strašnim opekotinama, jedna devojčica umrla

Nova vrsta izazova :Deca u bolnici sa strašnim opekotinama, jedna devojčica umrla

Teško povređeni dečak iz SAD u izjavi policiji kaže da je spavao kod svog druga kada je zbog „izazova vrela voda“ teško povređen

NOVI suludi izazov pojavio se u Americi, a tinejdžeri se snimaju kako se polivaju i piju ključalu vodu!

Anđela Gut iz Kentakija uhapšena je nakon što nije pozvala hitnu pomoć 11-godišnjem dečaku kojeg je njen sin polio vrelom vodom, prenosi “Foks”.

Teško povređeni dečak Bili Oliver u izjavi policiji kaže da je spavao kod svog druga kada je zbog „izazova vrela voda“ teško povređen.

Zadobio je teške opekotine drugog i trećeg stepena, a njegova majka Patriša Oliver podelila je na svom Fejsbuk profilu fotografije sprženog vrata i leđa svog sina i upozorila roditelje na viralni trend koji može biti poguban.

Prošle sedmice, 15-godišnji tinejdžer u saveznoj američkoj državi Indijani zadobio je opekotine drugog stepena po licu i telu nakon što su ga prijatelji polili vrelom vodom dok je spavao u pokušaju da dovrše „izazov vrele vode“. I 11-godišnja devojčica u Njujorku zadobila je prošlog leta opekotine lica i grudi nakon što su je prijatelji zbog izazova polili kipućom vodom.

Devojčica od 12 godina koja je prolila vodu na nju, optužena je za zločin. Na Floridi je ovaj izazov ubio osmogodišnju devojčicu nakon što je kroz slamku pokušala da pije ključalu vodu.

Exit mobile version