Novi Pazar – Dolazak ministra sporta i omladine Vanju Udovičića, i posetom Novog Pazara, došlo je do usaglašenih razgovora o obezbeđivanju najboljih uslova za rekreiranje i bavljenje sportom kao i sporazum o doniranju sredstava za postavljanje nove trim staze na rekreacionom centru, rekao je direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović.

Takođe, Gradska uprava će donirati sredstva za postavljanje gumene podloge na košarkaškom i odbojkaškom terenu, kaže direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović.

Kako bi napravili najbolje uslove za omladinu i rekreativce za što kvalitetnije i uspešnije bavljenje sportom, direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović najavljuje izgradnju nove trim staze na rekreacionom centru.

„Iskoristili smo posetu Ministra sporta i omladine Vanje Udovičića i na inicijativu gradonačelnika dobili smo obećanje, a evo danas možemo da najavimo i realizaciju njegovog obećanja, da ćemo uraditi trim stazu. Za početak ćemo uraditi gumenu podlogu, koja ako se pokaže zadovoljavajuća za šetače i rekreativce koji je koriste, uradićemo je kroz tri etape. Prvo će se raditi kamena podloga koja će se u drugoj etapi pokriti gumom a treća etapa će biti betoniranje te staze i stavljanje tartana. To je ono što će nam Ministarstvo donirati, a Grad Novi Pazar, da bi nastavio u tom pravcu, potrudiće se da omogući sredstva da pokrijemo i odbojkaški i košorkaški teren gumenim podlogama koje ćemo isto tako staviti probno“, rekao je direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović

Ukoliko se pokaže da takve podloge odgovaraju spotristima i rekreativcima onda će sve terene pokriti tartanom, dodao je Šaćirović.

1 KOMENTAR

  1. Pusti mi bre vise stadiona, staza i hala hocu FABRIKU da mogu da hrani familiju.
    Ministri u BG kao da su radi sebe a ne naroda mi nemamao nista osim one prodane magle sve bit ce danas bit ce sutra.
    Ili otvarajte fabrike ili se ne haramite gospodo ako niste znali lagnje je HARAM.A posto do danas niste otvorili ni jednu fabriku dzaba vam je prica za mene je to sve samo LAZ.
    Sta imam ja od svega tog necu sa familijom jesti te staze niti od njih mogu skolovat djecu.
    Jedino da postavim jednu portirsku kucicu pa da naplacujem tu rekreaciju a i to bi mogo samo od te politicke elite je ovo drugo je sve bjeda !!!

Comments are closed.