Nova trim staza uskoro – video

Novi Pazar – Dolazak ministra sporta i omladine Vanju Udovičića, i posetom Novog Pazara, došlo je do usaglašenih razgovora o obezbeđivanju najboljih uslova za rekreiranje i bavljenje sportom kao i sporazum o doniranju sredstava za postavljanje nove trim staze na rekreacionom centru, rekao je direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović.

Takođe, Gradska uprava će donirati sredstva za postavljanje gumene podloge na košarkaškom i odbojkaškom terenu, kaže direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović.

Kako bi napravili najbolje uslove za omladinu i rekreativce za što kvalitetnije i uspešnije bavljenje sportom, direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović najavljuje izgradnju nove trim staze na rekreacionom centru.

„Iskoristili smo posetu Ministra sporta i omladine Vanje Udovičića i na inicijativu gradonačelnika dobili smo obećanje, a evo danas možemo da najavimo i realizaciju njegovog obećanja, da ćemo uraditi trim stazu. Za početak ćemo uraditi gumenu podlogu, koja ako se pokaže zadovoljavajuća za šetače i rekreativce koji je koriste, uradićemo je kroz tri etape. Prvo će se raditi kamena podloga koja će se u drugoj etapi pokriti gumom a treća etapa će biti betoniranje te staze i stavljanje tartana. To je ono što će nam Ministarstvo donirati, a Grad Novi Pazar, da bi nastavio u tom pravcu, potrudiće se da omogući sredstva da pokrijemo i odbojkaški i košorkaški teren gumenim podlogama koje ćemo isto tako staviti probno“, rekao je direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović

Ukoliko se pokaže da takve podloge odgovaraju spotristima i rekreativcima onda će sve terene pokriti tartanom, dodao je Šaćirović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO