Novi Pazar – Na ulicama Novog Pqzara jutros su osvanuli letci kojima se poručuje Sulejmanu Ugljaninu da je izdao SDA a Risu-l-ulemi Ademu Zilkiću da su oni (nova SDA) koja je potpisala letke uz njega.

image

Ne zna se ko stoji iza ovih letaka koji su bacani na svim bitnijim ulicama u ovom gradu ali se sumnja da se radi o frakciji unutar SDA koja snažno podržava Adema Zilkića i koja će ukoliko Ugljanin nastavi ovakvim putem prepoloviti SDA.

image

Sam Adem Zilkić u nedavnoj izjavi rekao je da nije isključeno formiranje stranke tačnije neki vid organizovanja vjernika koji ga podržavaju a koji su članovi i funkcioneri SDA.

9 KOMENTARA

  1. ako je otiso sa mumamerom onda stvarno je nula mada ni ovaj reis nista nije bolji ljudi pa vidite da mi trenutno nemamo ko ce da nas prdvodi sve same izdajice i samo gledju pare interes nama treba neki mladi novi vodja koji ce da nas ujedini sve muslimane u sandzaku a ne da nas cepa jel tako neko sa novim idejama za zajednucku bracu muslimane ko ce da gleda da nas ujedini i nesto uradi za ovaj napaceni narod selma za bracu u celom sandzaku

  2. Suljo je umrtvio SDA.Poceo je da menja stavove,saradnike po prilici sto daje utisak da je “prolupao”a takav covek ne moze voditi stranku,konacno mnogo je i vodio ima sposobnijih,vremena su se promenila i politicari.Suljo ce biti deo istorije ili osudjenik,kazu mnogo je krad…ao.

Comments are closed.