Njeguš: Strpljenjem i znanjem do trijumfa

Sve je spremno za fudbalski spektakl kraj Jošanice. Plavi će konačno pokušati da savladaju Vojvodinu,a nema sumnje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer je ovo jedan od najvažnijih duela domaćina u klupskoj istoriji.

 Mladi trener, Zoran Njeguš, očekuje neizvesnu utakmicu, ali i da će njegov tim disciplinovanom i borbenom igrom doći do veoma važne pobede i napominje da će zaq to biti potrebno, uz znanje, strpljenje, kao i da u svakom momentu njegov tim zna šta želi. Njeguš je zamolio navijače da budu uz Kecapa i drugove svih 90 minuta.

-Nimalo nije laka utakmica, jer je rival treći klub u državi i favoriti su, zato pozivam publiku da nam konstantno pruža podršku.Vojvodinu  neće poremetiti pun stadion, jer dolaze sa određenim autoritetom, naprotiv,imaće motiv više da se dokažu.Na nama je da ih osujetimo u tome i da pokušamo i iskustvom da dođemo do dobrog rezultata.

Nema sumnje da predstoji velika, rovovska borba na svakom pedlju terena, toga je svestan i „kormilar“ Novog Pazara.

-Moramo podjednako dobro da napadamo, da se branimo, da kvalitetno igramo i na sredini i odradimo niski presing,znači moramo biti na nivou u oba pravca. U fudbalu nema mnogo filozofiranja, zna se šta na terenu donosi kvalitet. Bilo bi dobro da „proradi“ neko od naših igrača, bilo da je to Kecap,Mutavdžić,Arsenijević,Obrovac,Rusmir,ili bilo ko.

Generalno, neizvesna,teška utakmica,hoćemo li iznenaditi Vojvodinu, to ćemo tek videti,no, ono što je sigurno, moramo biti agresivni od starta,zaključio je Njeguš,koji ne može da računa na Bojana Đorđevića, dok je pod znakom pitanja nastup napadača, Vuka Sotirovića. Utakmica:Novi Pazar-Vojvodina, počinje u subotu u 14:30 na Gradskom stadionu.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO