Naslovna Sandžak Novi Pazar Njeguš: Opet smo oštećeni

Njeguš: Opet smo oštećeni

Novi Pazar – Fudbalsko „kolo sreće“ okrenulo se Pazarcima za samo nedelju dana. Triler koji im je pripao protiv Voždovca, imao je potpuno drugačiji epilog na Severu Bačke.

Imali su izabranici Zorana Njeguša,  „plave golubove u šaci“, iako bez petorice prvotimaca, ali su nedopustivim greškama, i pored dobre partije u polju, poraženi. Trener,Zoran Njeguš, smatra da su ovom neuspehu, obilato kumovali i arbitri. I to ne glavni, već asistenti.

– Linijske sudije oštetile u vise navrata Novi Pazar i direktno su uticale na rezultat. Na glavnog sudiju nemam primedbi. Ovo nije prvi put da se Pazaru sudi na strani na ovaj način. Kao da nekom nije u interesu da Pazar konkuriše za Evropu, ogorčen je trener plavih, Zoran Njeguš, zbog „učinka“ Jeremićevih pomoćnika u Subotici.

Zbog tragičnog poraza, žali i Kenan Ragipović. Pouzdani „vezista“ je odigrao najbolju partiju ovog proleća, ali to ne može da se poredi sa razočarenjem, zbog gubitka bodova.

– Veoma mi je žao zbog poraza, jer smo pružili po meni, jednu od kvalitetnijih partija u gostima. Gol u ranoj fazi utakmice, nije nas poremetio, upustili smo se u otvorenu borbu sa rivalom i uspeli, ne samo da izjednačimo, nego i povedemo.

Ni to, na žalost nije bilo dovoljno, slažema se da smo pravili greške oko golova Spartaka, ali isto tako smatram da smo oštećeni, naročito kod trećeg gola protivnika, koji je poprilično sumnjiv. Nakon više puta odgledanog snimka, sve sam više ubeđen da je momentu odluke prethodila nedozvoljena pozicija.

Exit mobile version